Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε εμείς!


CALL ME BACK!

Ορθοδοντικη

s5b_1527587794Στην αντιμετώπιση των ορθοδοντικών ανωμαλιών παίζει σημαντικό ρόλο η ηλικία του παιδιού, καθώς επίσης και η κατάλληλη θεραπεία που θα που θα εφαρμοστεί. Στην EuroDentica – Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα η ορθοδοντική θεραπεία γίνεται έγκαιρα και ολοκληρωμένα. Οι μικροί ασθενείς αποκτούν μία ιδιαίτερη και στενή σχέση με τον ορθοδοντικό, με κοινό στόχο ένα όμορφο χαμόγελο και ένα υγιές στόμα.

s5a_477807003Πραγματικότητα αποτελεί πλέον και η ορθοδοντική σε ενήλικες με τη χρήση αισθητικών ορθοδοντικών μέσων. Σημαντική είναι η συνεργασία του ορθοδοντικού με τον παιδοδοντίατρο για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της θεραπείας. Έτσι πριν από την έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας, αντιμετωπίζονται τυχόν τερηδόνες και εκπαιδεύεται ο ασθενής στην ολοκληρωμένη φροντίδα του στόματος.

kailoglou_932705223Ορθοδοντικός για εφήβους και ενήλικες στην EuroDentica Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα, είναι ο Ειδικός Ορθοδοντικός Στυλιανός Καϊλόγλου με αναγνωρισμένο τίτλο Ορθοδοντικής Ειδικότητος απο το Υπουργείο Υγείας.