Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε εμείς!


CALL ME BACK!

Ποιοι ΕιμαστεΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΣ

Η Eurodentica, πρωταγωνιστεί από το 1991 στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών περιστατικών στην Ελλάδα. Βασικό της μέλημα είναι η οδοντιατρική εξειδίκευση με ιδιαίτερη έμφαση στην απαιτητική θεραπεία ατόμων με αναπηρίες. Ο Όμιλός μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και στελεχώνεται με εξειδικευμένους οδοντιάτρους, με την χρήση του πιο σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού. Παράλληλα, πρωτοπορεί στην ανάδειξη της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αθήνας σε οδοντιατρικό προορισμό ευρύτερης εμβέλειας, καθώς ήδη συμμετέχει στο Athens Dental Tourism Cluster, που αποτελεί Cluster Εξειδικευμένων Οδοντιάτρων με σπουδές σε ΗΠΑ, Καναδά και Ευρώπη.

 

Η Eurodentica Α.Ε ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί την συνέχεια οικογένειας οδοντιάτρων από το 1924, τέταρτης γενιάς, αντιμετωπίζοντας με την εταιρική της μορφή, μέχρι σήμερα οδοντιατρικά περιστατικά περισσότερων από 70.000 ασθενών.

 

Με έδρα το κέντρο της Αθήνας και θέα την Ακρόπολη, έχοντας πρόσβαση με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα Οδοντιατρικά-Ιατρικά Κέντρα και ένα από τα λίγα εξειδικευμένα πολυοδοντιατρεία στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

 

Εκτείνεται σε χώρο 500 τ.μ., σε δύο ορόφους, όπου είναι ανεπτυγμένα οκτώ πλήρως εξοπλισμένα οδοντιατρεία. ΄Έχει την δυνατότητα να παρέχει πλήρη οδοντιατρική ιατρική περίθαλψη σε 4.000 ασθενείς ετησίως, 12 μήνες το χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, με 8 διαφορετικές οδοντιατρικές ειδικότητες, οι οποίες καλύπτουν τα οδοντιατρικά προβλήματα, παιδιών και ενηλίκων, αλλά και ατόμων με αναπηρία.

 

Διεθνής πιστοποίηση

Το πολυοδοντιατρείο Eurodentica, πιστοποιήθηκε από τον Γερμανικό Φορέα TEMOS, αναφορικά με την ποιότητα, την ασφάλεια των υπηρεσιών και τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης των ασθενών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, γεγονός που μας δημιουργεί πλέον άλλες δυνατότητες στην προσέλκυση οδοντιατρικού τουρισμού, αλλά και ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στους Έλληνες ασθενείς.

 

Η Eurodentica συμμετέχει μαζί με τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους υγείας της χώρας στο Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού (ΕΛΙΤΟΥΡ), ενώ ο Πρόεδρος της Eurodentica κος Νικόλαος Σ. Κουβελάς συμμετέχει στο διοικητικό της συμβούλιο, με βασικό σκοπό την προώθηση του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα και τη συνεργασία με αντίστοιχους φορείς του εξωτερικού.

 

Η Eurodentica είναι ιδρυτικό μέλος του Athens Dental Tourism Cluster και ο Νικ. Σ. Κουβελάς είναι ο Πρόεδρος του.