Αφήστε μας το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε εμείς!

Ονοματεπώνυμο*

Τηλέφωνο*

Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

captcha

CALL ME BACK!

Ενδοδοντια

Η ενδοδοντική θεραπεία αποτελεί το τελευταίο και σωτήριο βήμα πριν την εξαγωγή κατεστραμμένων δοντιών. Η επιτυχία της βοηθά στη διατήρηση δοντιών, που άλλοτε ήταν καταδικασμένα.

Επιδίωξη των Ενδοδοντιστών μας είναι η παραμονή των ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών στο στόμα και η αποφυγή των προβλημάτων που θα σήμαινε η πιθανή απώλεια τους. Σε πολλές περιπτώσεις η συνεργασία του ενδοδοντιστή με τον προσθετολόγο και τον περιοδοντολόγο είναι επιβεβλημένη.

Η συνεργασία των διαφόρων οδοντιάτρων μας είναι και στην περίπτωση αυτή ουσιαστική για την καλύτερη θεραπεία του ασθενή μας. Στα μικρά παιδιά ο παιδοδοντίατρος συνεργάζεται άμεσα με τον ορθοδοντικό, ενώ στους εφήβους ο παιδοδοντίατρος χρειάζεται να συνεννοείται με τον προσθετολόγο, τον αισθητικό οδοντίατρο, τον περιοδοντολόγο και τον εξειδικευμένο στα Laser οδοντίατρο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΜΑΙΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΙΟΓΡΑΦΙ ΚΟaΣτην EuroDentica – Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα, τις Ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις) υλοποιεί η Μαίρη Παρασκευοπούλου, η οποία τελείωσε το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ενδοδοντίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.